En aquesta pàgina podràs trobar documents per descarregar i enllaços d’interès.

Webs amb recursos gratuïts

Llibres

Elejandria

Elejandria: https://www.elejandria.com/
Aquesta web conté més de 700 llibres lliures de drets d’autor, per tant son de domini públic perquè ja han passat els anys del copyright o perquè els autors volen que siguin de domini públic.
Això vol dir que els podem descarregar sense cap problema, copiar-los i enviar-los a qui vulguem, ja que és legal i llegir-los, és clar!
Estan en els formats PDF, EPUB i MOBI, aptes per qualsevol dispositiu.
Hi podeu trobar molts llibres de la literatura clàssica com “El lazarillo de Tormes” o d’altres més recents com llibres de Jules Verne, Agatha Christie o inclòs el famós “El principito” d’Antoine de Saint Exupéry.

Fotos

Pixabay

Pixabay: https://pixabay.com/

Una web plena de fotos. moltes espectaculars que son lliures de per fer servir tant particularment com per negocis o webs públiques i no cal ni demanar permís a l’autor ni pagar-li res. Hi ha més de 1.000.000 d’imatges lliures, vectors i il·lustracions. Cal fer les recerques en anglès.

Unsplash

Unsplash: https://unsplash.com/

Molt similar a l’anterior i amb moltes fotos fabuloses. Cal fer les recerques en anglès.

Imatges vectorials

Freevector

Freevector: https://www.freevector.com/

Us agrada la il·lustració? El millor per editar sense perdre qualitat ni que es distorsioni és treballar amb imatges vectorials. En aquesta web hi trobareu milions de imatges que podreu editar amb el vostre programa preferit com el “Inkscape“. Totes gratis. Cal fer les recerques en anglès.

Objectes 3D

Thingiverse

Thingiverse: https://www.thingiverse.com/

A aquesta web hi ha milers de figures i objectes en 3D i tots ells fàcils d’editar amb qualsevol programa d’edició 3D o si teniu impressora 3D, les podeu importar i imprimir-les. Hi ha objectes de tot tipus, des d’eines a castells de fantasia o figures dels vostres superherois. Gratuïtes per descarrega. Cal fer les recerques en anglès.