BENVINGUTS
Benvolgudes famílies, moltes gràcies per la confiança que heu dipositat amb les activitats extraescolars de l’institut. També gràcies a tot l’equip de monitores, monitors i administració que ho fan possible i que esperem segueixin treballant igual de bé, així com a l’AFA de l‘institut. Us animem a participar-hi un curs més, de nou a l’empara de Serveis Educatius Sant Quirze (SESQ), amb la majoria del personal que us va acompanyar el curs passat.


QUI SOM?
Aquesta proposta ha estat redissenyada per Serveis Educatius Sant Quirze (SESQ) per l’AFA de l’Institut Ferran Casablancas. SESQ és una entitat sense ànim de lucre que promou projectes a nivell educatiu en diferents centres d’ensenyament.


COM FER LA INSCRIPCIÓ?

 • Les persones inscrites durant el curs 2022-2023 poden fer Renovació de plaça fins el 15 d’agost, mentre que les Noves inscripcions es poden fer del 16 d’agost al 12 de setembre de 2023. Posteriorment només s’acceptaran si hi ha places disponibles.
 • S’emplenarà l’autorització des del formulari que trobareu en aquest enllaç i un cop feta, caldrà fer transferència de la matrícula al compte de SESQ del Banc de Sabadell: ES84 0081 0389 5300 0112 9523, tot indicant el nom de l’alumne i activitat. En cas de tenir problemes per fer la transferència caldrà contactar amb l’administració de SESQ a través del 622.280.675 (Albert) o per mail a sesqserveis@gmail.com doncs no s’acceptaran pagaments en efectiu.
 • El comprovant de transferència s’enviarà per correu electrònic acompanyat de foto o pdf de la targeta sanitària (CATSALUT, MUFACE o altres) per les noves inscripcions, així com foto tipus carnet per la fitxa a sesqserveis@gmail.com.
 • Recomanem i us agraïm, sempre que sigui possible, efectuar la inscripció dins del termini per poder obrir el màxim d’activitats i fer previsió de places.
 • Durant la primera setmana d’activitat, únicament, s’acceptaran proves.

ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Les activitats extraescolars del curs 2023-2024 no contemplen ja mesures de seguretat i higiene en lluita contra la Covid-19, tot i que si esdevingués fet similar, es seguiria les indicacions dels Departaments d’Educació i Salut.

 1. Les i els alumnes aniran sols als espais d’activitat, així com els desplaçaments als partits (pels equips que en tenen) aniran pel seu compte, si bé el/la monitor/a de l’equip coordinarà els mateixos.
 2. En acabar les activitats les i els alumnes marxaran sols, llevat petició expressa dels seus pares.
  Proposta de SESQ per l’AFA de l’Institut Ferran Casablancas
 3. En cas de tenir que deixar l’activitat a mitges, caldrà comunicar-ho al coordinador.
 4. Les i els inscrits a les activitats rebran l’equipatge de joc (samarreta amb número) de forma gratuïta. Les i els inscrits a activitats no competitives rebran com a obsequi una samarreta.
 5. A mares i pares no se les atendrà a la porta, si bé podran esperar-se un moment a que hagin marxat tots els alumnes per parlar amb la coordinació i/o monitoratge si s’escau.

QUÈ CAL PORTAR?

 • Les i els alumnes podran dur una ampolla d’aigua. No es deixarà estona per berenar.
 • Les i els alumnes podran dur bossa per canviar-se o rentar-se en acabar l’activitat, si els cal. Duran la bossa sempre amb ells/es per no córrer el risc de perdre-la.
 • Per totes les activitats esportives caldrà portar roba esportiva i calçat adequat. Per mantenir el paviment dels gimnasos, us demanem que no els portin posats de casa.
 • Els materials necessaris per la pràctica de cada activitat seran facilitats per l’organització.

IMPORTANT

 • Per participar a les activitats extraescolars cal ser soci/a de l’AFA. En cas de no ser-ho, caldrà pagar els 40 euros d’aquesta quota perquè la inscripció sigui acceptada. Aquest pagament s’efectuarà al compte de l’AFA: ES10 0182 0886 3702 0019 7489 i s’enviarà justificant d’ingrés a afacasablancas@gmail.com
 • En cas de lesió o accident durant les activitats caldrà comunicar-hi al coordinador, qui adreçarà al servei sanitari corresponent, facilitant la documentació necessària.
 • Per consultes referents a aspectes administratius de les activitats podeu adreçar-vos per whatsapp al 622.280.675 (Albert) o per mail a sesqserveis@gmail.com.
 • Per consultes referents a aspectes propis de les activitats o avisos podeu adreçar-vos al coordinador.
 • Cal adjuntar foto de l’alumne/a i imatge o pdf de la targeta sanitària amb el formulari d’inscripció per les noves inscripcions.
 • S’acceptaran altes durant el curs sense cap inconvenient sempre que hi hagi places disponibles a l’activitat.
 • Cal avisar de les baixes o dels possibles canvis en alguna activitat per correu electrònic a sesqserveis@gmail.com abans del dia 20 del darrer mes de trimestre per no meritar el pagament del trimestre següent. El monitoratge no podrà acceptar-les.
 • Totes les activitats es faran sempre que hi hagi un nombre suficient d’alumnes. Als inscrits en grups que no es completin, si s’escau, se’ls oferirà incorporar-se a altres.
 • Per als alumnes que facin l’activitat només un dia d’activitat en les activitats de dos dies, el preu serà reduït al 75%.
 • El preu de la matrícula per les activitats esportives inclou les despeses dels Jocs Escolars dels dissabtes, amb les seves fitxa i assegurança esportiva. No es contempla activitat federada.
  Proposta de SESQ per l’AFA de l’Institut Ferran Casablancas
 • És important tenir aquesta informació d’extraescolars a l’abast durant el curs per poder-la consultar. Recordem que estarà penjada al perfil de instagram de l’AFA; @afacasablancas.

CALENDARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Totes les dates que s’indiquen a continuació podran ser modificades en funció de les inscripcions i de les peticions raonades i raonables de les i els esportistes i famílies.

 • Inici de les activitats: El dilluns 18 de setembre de 2023 o el següent dia hàbil que correspongui.
 • No hi haurà activitats extraescolars, que no tindran caràcter de recuperable, els dies festius i de lliure disposició que determini el Consell Escolar.
 • Fi de les activitats: El divendres 14 de juny de 2024 o el darrer dia lectiu anterior al mateix.
 • Festa de cloenda de les activitats: El dissabte 15 de juny de 2024 es celebrarà la festa i torneig de cloenda de totes les activitats extraescolars.

HORARIS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Les activitats esportives afegiran el seu partit de lliga el divendres o dissabte, segons horari i calendari del Consell Esportiu de Sabadell.

PREU DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
El preu de les activitats (voleibol, futbol sala, bàsquet, handbol, bàdminton, pickleball i ball modern) serà de 300€, que es dividiran en una matrícula de 45€ en fer la inscripció i 3 pagaments trimestrals de 85€ a realitzar abans del 5 d’octubre, del 5 de gener i del 5 d’abril. Tots els pagaments es faran mitjançant transferència bancària al compte de SESQ del Banc de Sabadell: ES84 0081 0389 5300 0112 9523, tot indicant el nom de l’alumne i activitat.
El preu de les activitats en cas de fer-les un sol dia i partits, si s‘escau, serà del 75%; 225€ que es pagaran d’acord al mateix sistema i terminis que la resta d’activitats amb matrícula de 30€ i 3 pagaments trimestrals de 65€.

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

 1. Voleibol: El voleibol és l’esport amb més practicants de l’institut, oferint-se diferents grups per categoria i arribant a tots els cursos. Les i els inscrits participaran amb el nom i els colors de l’institut als Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Consell Esportiu de Sabadell. Tot i el tarannà competitiu de l’activitat, es prioritza la participació de tothom. El material esportiu serà el de l’institut, mentre que jugadores i jugadors rebran de franc l’equipatge de joc.
 2. Futbol Sala: És indubtable que el futbol té molts seguidors, motiu pel qual es segueix oferint a tots els nivells. Els inscrits participaran amb el nom i els colors de l’institut als Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Consell Esportiu de Sabadell. Tot i el tarannà competitiu de l’activitat, es prioritza la participació de tots/es les i els inscrits. El material esportiu serà el de l’institut, mentre que jugadores i jugadors rebran de franc l’equipatge de joc.
 3. Bàsquet: El bàsquet gaudeix de molt bones instal·lacions a l’institut, així com la possibilitat de seguir practicant-lo en acabar el pas per l’educació secundària. S’ofereix a tots els nivells i les i els inscrits participaran amb el nom i els colors de l’institut als Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Consell Esportiu de Sabadell. Tot i el tarannà competitiu de l’activitat, es prioritza la participació de tots/es les i els inscrits. El material esportiu serà el de l’institut, mentre que jugadores i jugadors rebran de franc l’equipatge de joc.
 4. Bàdminton: Aquesta activitat adreçada a tot l’alumnat és individual. No es preveu en primera instància la competició, si bé si l’evolució de les i els inscrits ho permet, no es descarta. L’organització disposarà volants i xarxes i cada participant durà la seva pròpia raqueta. Les i els inscrits hauran de dur roba còmoda d’esport i rebran de franc una samarreta.
  Proposta de SESQ per l’AFA de l’Institut Ferran Casablancas
 5. Ball modern: Seguim ballant i ho fem sempre amb danses modernes diverses. L’activitat té una part de coreografia, però també una de tècnica, això sí, sempre amb el suport rítmic. Les i els inscrits hauran de dur roba còmoda i rebran de franc una samarreta.
 6. Handbol: Es tracta d’una nova proposta dins dels esports col·lectius, si bé amb molts anys d’història a Sabadell on es desenvolupa a alt nivell i té fort arrelament. La proximitat de SESQ i els seus col·laboradors a l’handbol ens facilita l’accés a promocions diverses com entrades per veure el Barça d’handbol… L’activitat no serà competitiva si bé es contempla la possibilitat de conveniar amb un dels clubs del municipi per poder competir de forma federada. El material esportiu serà el de l’institut mentre que jugadores i jugadors rebran de franc una samarreta d’obsequi.
 7. Pickleball: Aquesta és la novetat d’enguany; un esport de raqueta entre el pàdel, el tennis i el bàdminton que està agafant força empenta. La simplicitat del seu joc i regles el fan assequible des d’un bon principi per a totes i tots els seus practicants. El material esportiu serà el de l’institut mentre que jugadores i jugadors rebran de franc una samarreta d’obsequi.

MÉS INFORMACIÓ: Oficina AFA, 62228675 (Albert) o sesqserveis@gmail.com