Qui som

Som l’AFA de l’Institut Ferran Casablancas de Sabadell. La nostra adreça web és: https://www.afacasablancas.cat.

Identitat:  AFA de l’Institut Ferran Casablancas de Sabadell

Domicili: C/ Mare de les aigües, 2 (08206 Sabadell)

Telèfon:  93 723 38 50

Correu electrònic: Feu servir el següent formulari per posar-vos en contacte amb l’AFA per qualsevol tema: Formulari de Contacte i suggeriments

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

No es poden deixar comentaris i per tant no n’hi han.

Media

Totes les imatges usades son pròpies, lliures o amb drets a ser usades per qualsevol persona encara que no en sigui l’autor. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Feu servir el següent formulari per posar-vos en contacte amb l’AFA per qualsevol tema: Formulari de Contacte i suggeriments

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hageu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Només els membres de la junta de l’AFA accedir a les dades.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les vostres dades no s’envien enlloc.

Informació de contacte

Feu servir el següent formulari per posar-vos en contacte amb l’AFA per qualsevol tema: Formulari de Contacte i suggeriments

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Les dades estan encriptades i només alguns membres de la junta en tenen accés. Fem copies de seguretat periòdiques de les dades.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Les dades personals no estan a la web i per tant no son accessibles a ningú fora dels membres de la junta de l’AFA.

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Cap