Benvolgudes famílies,
Us fem arribar tota la informació per poder realitzar les inscripcions, és molt senzill, tan sols heu de seguir els següents passos:
1- Introdueixi el següent link:
https://app.mev.cat/inscripcions/mev_extraescolars/
2- Si ja vas utilitzar aquest model d’inscripció l’any passat, accedeix amb el e-mail i contrasenya que vas utilitzar (si no recordes la contrasenya, existeix la opció ‘’He oblidat la contrasenya). Si per el contrari se t’ha oblidat el e-mail o ets un nou jugador: Entra a l’opció ‘’Crear Usuari’’ i vincules un e-mail d’usuari i una contrasenya (molt important que poseu el vostre e-mail per enviar-vos les notificacions de pagament).
3- Posar el codi del vostre centre: ferran20
4- S’ha d’omplir un formulari per cada jugador que es vulgui inscriure.
5- Us arribarà un correu de confirmació de la inscripció.
6- Per tal de formalitzar la inscripció i que aquesta sigui vàlida, heu de realitzar un pagament en concepte de ‘’Matricula’’ de 50,00€ al següent número de compte abans del 4 d’octubre i entregar-li el comprovant de pagament al Mario (coordinador de les activitats extraescolars del centre), posant com a ‘’Concepte’’ el nom i cognom del jugador:   ES86 0182 1681 55 0200000192

Us recordem que s’ha de facilitar al Mario Quereda el comprovant de la transferència de la Matrícula (podeu fer una fotografia del comprovant de pagament i enviar-la per WhatsApp), però les tres quotes restants, s’han de realitzar mitjançant l’aplicació (link facilitat més a dalt) i no s’ha de donar cap comprovant d’aquests pagaments.
Les famílies que desitgin realitzar altres formes de pagament (en efectiu, quota mensual, pagar l’import íntegrament, etc…) s’han de posar en contacte amb el coordinador per que tingui constància i duu a terme un correcte seguiment dels pagaments.
Podeu contactar amb ell al 670 34 52 87 per qualsevol tipus de dubte relacionat amb les activitats extraescolars.

Detall de pagaments:

  • – Matrícula 50,00€ abans del 4 d’octubre del 2021. (el pagament es realitza per ingrés al número de compte especificat mes a dalt)
  • – Primera quota (80,00€): 25 d’octubre del 2021
  • – Segona quota (80,00€): 25 de desembre del 2021
  • – Tercera quota (80,00€): 25 de febrer del 2022

    Salutacions cordials,
    Mario Quereda
Categories: General